2019. november 22-én rántották le a leplet a legújabb Tesla modellről, a Tesla Cybertruckról. Az autó külső formatervezése elég megosztóra sikeredett, hiszen az interneten azonnal elkezdtek terjedni a szellemesebbnél szellemesebb mémek és alkotások. 

Viszont az vitán felül áll, hogy a megjelenés napján mindenkit az elektromos csodagép érdekelt, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte mindenhol. Ehhez természetesen a bakik is hozzájárultak, mint például, hogy a törhetetlennek titulált üveg valahogyan mégis betört a bemutatón. 

Tesla Cybertrcuk oldalról

Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy a Tesla ismét egy olyan járművel rukkolt elő, aminek nincsen párja a piacon. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az elmúlt 1 hetes rendelési statisztika. Elon Musk hivatalos Twitter oldalán posztolja folyamatosan, hogy hány darab rendelést adtak le az elektromos pickupra. Ez a szám ma reggelre átlépte a 250 ezret. Az autót 3-féle hajtáslánccal lehet rendelni, melyek közül a 3 motoros verzió a legerősebb, ez több mint 800 km megtételére képes egyetlen feltöltéssel, és 2,9 mp alatt teljesíti a 100-as sprintet.