Andrew Sampson, a Rainway vezérigazgatója a Twitteren osztotta meg a hírt és emlékeztette a Tesla tulajdonosokat, hogy csak biztonságosan parkolva játszhatnak, ellenkező esetben a játék nem indul.

Sampson szerint a projektet még mindig kísérletinek tekintik, és még mindig dolgoznak bizonyos kérdések megválaszolásában, például a játékvezérlőn. A Rainway a Pulsarral közösen dolgozik, utóbbi valós időben zökkenőmentesen képes rögzíteni a játékot, és nagyfelbontásban már tolja is fel bármelyik streambe, körülbelül a másodperc ezred része alatt. A Pulsar motort úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a rendkívül alacsony késleltetésű játék streamingjét. A jobb teljesítmény és energiahatékonyság érdekében olyan modern API-kat használ, mint például a DirectX 12.

Tesla arcade játék

A Rainway applikációja ingyenesen letölthető és telepíthető. A Tesla tulajdonosának csak a jármű böngészőjével kell felkeresnie a play.rainway.com webhelyet és be kell dugnia a vezérlőt. Sampson azt mondta, hogy személyesen is ki tudott próbálni olyan népszerű játékokat, mint a Crysis, Doom és Halo egy Teslában.

Az olyan alkalmazások, mint a Rainway, integrációja tovább bővíti a Tesla járművek szórakoztatási faktorát, amelyről már ismert, hogy az egyik legjobb, ha nem, akkor a legjobb autós infotainment rendszer.

A Tesla Arcade olyan népszerű játékokat is tartalmaz, mint például a Cuphead, a Beach Buggy, a Star Dew Valley és a Lost Backgammon. Míg némely játékban a jármű érintőképernyőjén vannak virtuális kezelőszervek, addig a Beach Buggy egy másik szintre emeli az élményt azzal, hogy a jármű kormánykerékével lehet irányítani. Továbbá vezetékes USB PlayStation 4 és Xbox One vezérlők is használhatók.

A Teslában való játék nagyszerű módja annak, hogy eltöltse az időt, míg a jármű tölt, így érthető, hogy  Elon Musk a Tesla Arcade játékainak listáját folyamatosan akarja bővíteni.

Forrás: